Catering

Családi ünnepek, céges rendezvények, menübeszállítás mentes kávézóknak

 

 

MMM Heti Ebédmenü Kiszállítással: már rendelhető csomagunk, amely családok, de akár egy személy számára is egészséges, tápanyagban gazdag, ugyanakkor alacsony kalóriatartalmú étkezést biztosít 6 napon át. 

 

Catering: Vállaljuk családi- és céges rendezvények cateringjét a megszokott tálalási szolgáltatással és tálalási szolgáltatás nélkül.

 

 

Ételbeszállítás: Cégünk napi ebédmenü beszállítását vállalja melegkonyhával nem rendelkező kávézók, teázók, cukrászdák részére, valamint partnereink cateringes kinálatunkból is válogathatnak nem ebédelő vendégeik számára.

 

Nézze meg kínálatunkat!

Lehetséges egy összejövetel úgy, hogy mindenki azt eheti, amit ehet és szeret?

De hogyan ültessük le például a húsimádó nagypapát, a tejallergiás és gluténérzékeny kisunokával, az inzulinrezisztens anyukát a süteményekért rajongó nagymamával? Erre kerestük a választ, amikor elindultunk, és keresni kezdtük a lokális, nemzeti konyhák hagyományos receptjeit azokból az időkből, amikor még nem volt ilyen mértékű a világban az ételérzékenység.

Lételemünk a kutatás: ismerjük és keressük a világ minden tájáról származó olyan tradicionális recepteket, így például Közel-keletről, Észak-Amerikából, Mexikóból, Dél-Afrikából, Erdélyből származókat, amelyekben eredendően nem volt sem tej, sem liszt, vagy éppen hozzáadott cukor.

A máktorta mindezt egyben jelképezi: lokális, szezonális és már a Monarchia idejében is mákolajjal és darált mákkal készítették liszt és vaj helyett.

szezonális

lokális

zero waste

egészséges

FINOM

Ezt mondják, akik voltak már a főzőklubban…

“Csillagos ötös!”

“Nagyon jól éreztem magam.

A hely elhelyezkedése, megközelíthetősége  zseniális, gyönyörű volt a terítés, a kenyerek, a krémek és a füge… Csillagos ötös!”

Flóra

“Kulináris gasztroélmény”

” Izgalmas, otthonos, kulturális gasztroélmény egy végtelenül kreatív közegben. Ajánlom mindenkinek, aki különleges élményekre és ízekre éhes!”

Edina

“Új ötletekért jöttem…”

” Aki ide befizet, az feltehetőleg mind imád főzni, és akar új dolgokat tanulni a konyhában.”

Györgyi

“Örömfőzés :-)”

Imádom, hogy itt mindig jó a hangulat. Ez itt Veled  egy élményfőzés :-)”

Erika

Call Now ButtonKérdésed van? Hívj MOST!